Tanulóképzés

Cégünk a tanulóképzést fontos feladatának tartja, mellyel több mint 15 éve foglalkozunk már.

A fiatalok életében egy nagyon fontos döntésnek tekintjük, hogy olyan pályát, hivatást válasszanak, melyet akár egy egész életen keresztül örömmel tudnak végezni. Modern gyárnkét és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által is minősített gyakorlati képzőhelyként biztos alapokat szeretnénk adni a nálunk tanuló diákoknak.

A tanulók gyakorlati képzése már 10. évfolyamtól, tanulószerződés vagy szakképzési munkaszerződés keretei között történik a területileg illetékes gazdasági kamara felügyelete mellett.

A tanulószerződés/szakképzési munkaszerződés teljes időtartamára, beleértve az oktatási szüneteket is, pénzbeli juttatás jár, amely félévente emelkedik, ha a tanuló tanulmányi kötelezettségének eredményesen eleget tett.

A gyakorlati képzés során a tanulók jól felszerelt, modern képzési helyen tanulhatnak, tapasztalt gyakorlati szakoktatók segítségével. Fő gyártás profilunkhoz kapcsolódóan közel 50,  számítógéppel vezérelt CNC géppel dolgozunk.

A mindenre kiterjedő szakmai tudás egyre fontosabb szerephez jut ebben a gyorsan fejlődő iparágban, melyhez gyakorlati tapasztalatot tudunk biztosítani. A nálunk végző diákok nagy részének munkaszerződést kínálunk a képzés végeztével.

A következő szakmákban várjuk tanulók jelentkezését:

  • Forgácsoló
  • Gépgyártástechnológiai technikus
  • Elektrotechnikai technikus

Jelentkezés emailben önéletrajz küldésével a hreger@emerson.com email címen.