Telephelybővítés

2024. February 19. 08:25

Telephelybővítési projektünk újabb mérföldkőhöz érkezett, az Emerson Automation FCP Kft. és a Market Építő Zrt. megkötötte az új gyáregység kivitelezésére vonatkozó fővállalkozói szerződést.

A Market Épitő Zrt. több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik ipari telephelyek kivitelezésében szerte a világon, illetve jelenleg is Magyarország egyik piacvezető vállalata.

A 2020. decemberében véget ért talaj-előkészítési munkálatok folytatásaként, sikeresen megkezdhetjük a bővülés aktív építési szakaszát. Így a terveinkhez igazodva, a 2022. pénzügyi év első negyedévében megkezdheti működését az új gyáregység.

#  #  #

Az Emerson-ról 

A St. Louis, Missouri központú amerikai Emerson (NYSE: EMR), egy globális technológiai és mérnöki vállalat, amely innovatív megoldásokat kínál az ipari, kereskedelmi és lakossági ügyfelek számára. Automatizálási Megoldások (Automation Solutions) üzletág a folyamat-, hibrid- és egyedi gyártókat támogatja a termelés maximalizálásában, a munkatársak biztonságát és a környezet védelmét szem előtt tartó megoldásokkal, miközben ezeknek a technológiáknak köszönhetően optimalizálható az energia- és üzemeltetési költségek. Kereskedelmi és Lakossági Megoldások (Commercial & Residential Solutions) üzletág az emberi kényelem és egészség biztosításában, az élelmiszerek minőségének és biztonságának megőrzésében, az energiahatékonyság növelésében és a fenntartható infrastruktúra kialakításában nyújt támogatást. További információk az Emerson.com weboldalon érhetőek el.