Menü
Témakörök
Gyoengy Bence

Gyárlátogatás – December

Gyárlátogatások
0

Ha szeretne betekintést nyerni egy modern gyár mindennapjaiba, megismerni a pneumatika világát, esetleg fémipari szakmát tanulna, vagy épp munkát keres, jöjjön el hozzánk, és ismerkedjen meg az Emerson egri pneumatika üzemével!

DSC_3354 resized

Az Év Gyárának kivételesen komplex működésével ismerkedhet meg testközelből az Emerson egri pneumatika üzemének rendszeres gyárlátogatásain. Pillantson be kapuink mögé! Cégünk nem klasszikus értelemben vett tömeggyártó, sokkal inkább a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője. Bármilyen összetettek vagy szokványostól eltérőek is legyenek ügyfeleink elképzelései, gondoskodunk róla, hogy azok – akár egészen kis szériában is – megvalósuljanak.

Előzetes bejelentkezéssel, minden hónap második csütörtökén megmutatjuk, hogyan is kelnek életre pneumatikai termékeink! Látogasson el hozzánk, ha Ön vagy gyermeke a gyakorlatorientált, duális képzési formát választaná továbbtanulásához, vagy ha egri kirándulása során megismerkedne a legmodernebb hazai gyárak egyikével! Általános és középiskolák jelentkezését az hu.aventics@emerson.com címen várjuk időpont egyeztetéshez, decemberi gyárlátogatásunkra pedig az alábbi linken jelentkezhet:

AVENTICS Hungary Gyárlátogatás – BEJELENTKEZÉS


Címkék: