Menü
Témakörök
Gyoengy Bence

PNEUMOBIL RAJZPÁLYÁZAT 2019 – Hogy dolgozik egy mérnök?

Pneumobil
0

Az AVENTICS Hungary Kft. a XII. Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyhez kapcsolódóan hirdet rajzpályázatot 1-8. osztályos gyerekek számára „Hogy dolgozik egy mérnök?” címmel.

Rajzpályázat_fb

A téma

Már több, mint tíz éve versenyeznek Egerben az egyetemi mérnök hallgatók által épített, sűrített levegővel működő pneumobilok. Rajzold le, hogy szerinted mit csinál, hogyan dolgozik egy mérnök?

Mivel pályázzak?

Pályázni A/4 vagy A/3-as méretű, tetszőleges technikával készült alkotással lehet. A beérkezett pályaművekből kiállítást rendezünk a Pneumobil verseny helyszínén és a kiválasztott alkotásokat közzé tesszük a Pneumobil facebook oldalán.

Kinek szól?

Eger és Eger környéki általános iskolások munkáit várjuk. A beérkezett alkotásokat négy korcsoportban fogjuk értékes ajándékokkal díjazni (1-3. helyezett + különdíj): 1-2. osztály, 3-4. osztály, 5-6. osztály és 7-8. osztály

Vannak díjak?

Persze! A legjobbak értékes nyereményekben részesülnek, amit az eredményhirdetéskor a Pneumobil verseny helyszínén, az Érsekkertben, 2019. május 11-én, szombaton 13 órakor vehetnek át.

Az iskola is nyerhet?

A három legaktívabb, legtöbb rajzot beküldő tanár 50.000 Ft értékű rajzeszköz csomagot nyer iskolájának!

Meddig lehet nevezni?

A rajzok beküldési határideje: 2019. április 25.

Hova küldjem a rajzom?

Az Aventics Hungary Kft. telephelyére várjuk munkáitokat, címünk: 3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

Az alkotásokon feltétlenül tüntessétek fel neveteket, osztályotokat, iskolátok nevét és a felkészítő tanárotok vagy szüleitek nevét, telefonszámát és email címét.

Közönségszavazás

A beérkezett művek előzsűrizését követően, várhatóan 2019 májusában közönségszavazást szervez az Aventics Hungary Kft. a Facebook oldalán (www.facebook.com/AVENTICS). A legtöbb lájkot gyűjtő alkotás készítőjét különdíban részesítjük. A közönségszavazás pontos időpontjáról az Aventics Hungary Facebook oldalán tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Pályázati feltételek

A pályázatra egy gyermek egy alkotást küldhet be. A több alkotást beküldő gyermek kizárja magát a művek elbírálásából. A pályázaton kizárólag magyarországi iskolába járó gyermekek vehetnek részt.

A versenyben A/4 vagy A/3-as méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A műveket paszpartuba vagy egyéb keretbe helyezni tilos! A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, vízfesték stb.), de egyéb alkotással (például szobor) nem lehet pályázni.

A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott pályamunkákat nem fogadunk el. Konkrét szervezetet vagy márkanevet tartalmazó képeket nem fogadunk el.

A pályázaton csak olyan alkotással lehet részt venni, amely más pályázaton nem vett részt.

A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni az alkotó nevét, osztályát, iskolája nevét illetve a felkészítő tanár vagy szülő nevét, telefonszámát és email címét. Azok a pályázatok, amelyeken nem vagy olvashatatlanul szerepelnek ezek az információk nem kerülnek elbírálásra.

A nyerteseket a pályázati adatlapon feltüntetett telefonszámon és/vagy e-mail elérhetőségen értesítjük. A díjazottak nevei és műveik az eredményhirdetés után megtekinthetőek lesznek az AVENTICS Hungary Kft. facebook oldalán (www.facebook.com/AVENTICS).

A beérkezett rajzokat az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Intézetének oktatóiból álló zsűri értékeli.

A pályamű beküldésével a pályázó, illetve törvényes képviselője beleegyezését adja a pályázaton való részvételhez.

A pályázaton való részvétellel a készítő a beküldött pályázati anyag felhasználási jogdíjairól egyszer és mindenkorra lemond. A pályázó, illetve törvényes képviselője a pályamű beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy alkotása szakmai kiadványokban, oktatásokon vagy az AVENTICS Hungary Kft. nyilvános felületein szerepeljen vagy felhasználásra kerülhessen. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat nem áll módunkban visszajuttatni, azok az AVENTICS Hungary Kft. tulajdonába kerülnek.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a bence.gyoengy@emerson.com e-mail címen lehet.

 


Címkék: