Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Látogasson el Ön is az Év Gyárába!

Trendek és témák
0

Ha érdekli, hogyan működik egy világszínvonalú gyár, mire képes a sűrített levegő és mi az a pneumatika, akkor látogasson el a Modern Gyárak Éjszakáján november 16-án, pénteken az Emerson cégcsoporthoz tartozó AVENTICS Hungary Kft. egri üzemébe. Az országos rendezvény keretében a pneumatika szakértői is bemutatják megvalósult Ipar 4.0 megoldásaikat, amelyekkel működés közben ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Egynapos program keretében ismerkedhetnek meg a látogatók a negyedik ipari forradalom korszerű megoldásaival a Modern Gyárak Éjszakáján november 16-án, pénteken. Mindenki számára lehetőség nyílik, hogy betekintést nyerjen az Ipar 4.0 képviselőinek mindennapjaiba, találkozzon az automatizált és digitalizált ipari termeléssel.

AV_modern_gyarak_ejszakaja_2017_003

A rendezvényhez az Emerson cégcsoporthoz tartozó Aventics Hungary Kft., a pneumatikai komponensek és rendszerek, illetve az egyedi pneumatikai megoldások egyik piacvezető gyártója is csatlakozott, hogy bemutassa üzemét, amelyet 2016-ban az Év Gyárának választottak, 2017-ben pedig a legfelkészültebb Ipar 4.0 gyára díjat zsebelte be.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egri pneumatikai üzemünk is meghívást kapott a legmodernebb hazai gyárakat bemutató rendezvényre – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. – Az Ipar 4.0 számunkra nem pusztán lehetőség, hanem követendő példa, mivel a Modern Gyárak Éjszakáján megismerhető megoldásaink képviselik az ipari termelés jövőjét.”

Az AVENTICS a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Az egri üzem a cégcsoport legnagyobb európai gyáraként több mint 20 ezer féle terméket, az egyedi vevői igényeket is figyelembe véve pedig több mint 200 ezer féle termékváltozatot kínál partnereinek.

DSC_0633

„Legyenek bármilyen összetettek vagy szokványostól eltérőek ügyfeleink elképzelései, cégünk gondoskodik róla, hogy megvalósuljanak, akár egészen kis szériában is – tette hozzá Gödri István. – Rendeléseink több mint kilencven százaléka ötven darab alatti sorozatokból áll, tehát az Aventics Hungary Kft. egyáltalán nem klasszikus értelemben vett tömeggyártó cég, hanem sokkal inkább a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője.”

A programon a cég többek között bemutatja tevékenységét, valamint egy rövid prezentációt az Ipar 4.0 megoldásokról, amelyekkel működés közben ismerkedhetnek meg az érdeklődők egy gyárbejárás során.

Az AVENTICS egri üzemének látogatására 16.00 órától 22.00 óráig lesz lehetőség, regisztrálni ITT lehet.


Címkék: