Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Gyárlátogatás – Október

Gyárlátogatások
0

Ha szeretne betekintést nyerni egy modern gyár mindennapjaiba, megismerni a pneumatika világát, esetleg fémipari szakmát tanulna, vagy épp munkát keres, jöjjön el hozzánk, és ismerkedjen meg az Aventics Hungary Kft. egri pneumatika üzemével!

Az Év Gyárának kivételesen komplex működésével ismerkedhet meg testközelből az Aventics Hungary Kft. rendszeres gyárlátogatásain. Pillantson be kapuink mögé! Cégünk nem klasszikus értelemben vett tömeggyártó, sokkal inkább a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője. Bármilyen összetettek vagy szokványostól eltérőek is legyenek ügyfeleink elképzelései, gondoskodunk róla, hogy azok – akár egészen kis szériában is – megvalósuljanak.

Előzetes bejelentkezéssel, minden hónap második csütörtökén megmutatjuk, hogyan is kelnek életre pneumatikai termékeink! Látogasson el hozzánk, ha Ön vagy gyermeke a gyakorlatorientált, duális képzési formát választaná továbbtanulásához, vagy ha egri kirándulása során megismerkedne a legmodernebb hazai gyárak egyikével! Általános és középiskolák jelentkezését az info.hu@aventics.com címen várjuk időpont egyeztetéshez, októberi gyárlátogatásunkra pedig az alábbi linken jelentkezhet:

AVENTICS Hungary Gyárlátogatás – BEJELENTKEZÉS


Címkék: