Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Megújult az AVENTICS Pneumatika Webáruház

Trendek és témák
0

Az AVENTICS webáruházán keresztül is kínál pneumatika termékeket és megoldásokat ügyfeleinek Magyarországon. A megújult www.pneumatics-shop.com oldalon keresztül gyorsan és egyszerűen lehet információhoz jutni a termékekkel kapcsolatban, egyszerűbbé és gyorsabbá vált a rendelési folyamat, miközben a weboldal struktúrája egyszerű és áttekinthető maradt.

Aventics_Pneumatics_Shop

A vevők igényeihez igazodva megújult az AVENTICS Pneumatika Webáruház (www.pneumatics-shop.com), amely számos lehetőséget kínál az ügyfeleknek. Segítségével könnyen lehet a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkhoz hozzájutni – legyen szó műszaki adatokról vagy kezelési útmutatókról –, és a rendelési folyamat is egyszerűbb, gyorsabb lett a világos, könnyen befogadható felületnek köszönhetően.

Az újítás során elérhetővé vált a „myAVENTICS” funkció is, amely segítségével áttekinthető a rendelés, a szállítás pedig nyomon követhető, sőt a kapcsolódó összes okirat is letölthető.

Az AVENTICS a webáruház kialakításakor fokozottan ügyelt arra, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, így a gyártó cégekét, a gépépítőkét és a kereskedelmi partnerekét is az ipari automatizálás, a haszongépjárművek, az élelmiszeripar, a vasúti technológia, az élettudományok, az energetika és a hajózás területén egyaránt.

„A legmagasabb szintű műszaki megoldásokat kínáljuk. Innovatív portálunkon egyszerűbbé vált az információgyűjtés és a rendelési folyamat. Szeretnénk lehetővé tenni vevőink és partnereink számára, hogy gyorsabban megtalálják a számukra megfelelő megoldást” – mondja Andreas Hart, az AVENTICS Digital Business igazgatója.

A digitalizációban rejlő lehetőség

Az AVENTICS megújult portáljával főként a kis- és középvállalkozások igényeit igyekszik kielégíteni, amelyek gyakran kifejezetten személyre szabott megoldásokat keresnek.

„A digitalizáció révén lehetőségünk van hozzáadott értéket teremteni vevőinknek és partnereinknek. Digitális portálunk éjjel-nappal elérhető, magas szintű szolgáltatásokat nyújt,

intelligenciája egyedi egyszerűségében rejlik – teszi hozzá Andreas Hart. – A digitális átalakulás korában az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy a magánéletben tapasztalt megoldásokat a Business-to-Business platformokon is alkalmazhassák. Portálunk az ügyfelek igényeire szabott megoldásokat kínál, és így megkönnyíti számukra a cégünkkel való együttműködést. Ezeket a személyre szabott ajánlatokat a jövőben tovább bővítjük.”

Az AVENTICS 2018 júniusában Magyarország mellett Skandináviában, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Csehországban és Lengyelországban is elérhetővé tette megújult webáruházát. Az AVENTICS ügyfelei Svájcban, Észak-Amerikában, Kínában és Szingapúrban már hónapok óta használják az oldalt. Az új portál 2018 őszétől Németországban, Ausztriában, Franciaországban és Spanyolországban is elérhető lesz.


Címkék: