Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: CNC-gépkezelőink

HR
0

Tovább folytatódik az Aventics Hungary Kft. egri gyárának töretlen fejlődése, ami nemcsak gyártósoraink, hanem csapatunk folyamatos bővítését is igényli.

Cikksorozatunkban kollégáink mesélnek saját munkájukról, néhány szóban azt mutatják be, milyenek is a mindennapok itt, nálunk, az AVENTICS-nél.

Brilla Ádám – gépi forgácsoló

IMG_20180412_151107_resized_20180412_031738378

 

Brilla Ádámnak hívnak, öt éve dolgozom az AVENTICS-nél forgácsolóként. Az iskolai tanulmányaim befejezése után még pályakezdőként csatlakoztam a csapathoz, mostanra már tapasztalt kollégaként tekintenek rám.

Úgy érzem, bíznak a szakmai tudásomban, kifejezetten felelősségteljes és érdekes feladatkört látok el: az autóipari terület robotizált gyártósorának teljes kezelése és felügyelete a feladatom.

Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Számos oka van annak, hogy miért is szeretem annyira a munkámat. Elsősorban azért, mert változatos és tartalmas, sosem monoton. Különösen élvezem benne, hogy tudni kell megoldani gondolkodást igénylő és váratlan helyzeteket is. A csapatban pedig sok fiatal kollégám van, így az elmúlt évek során rengeteg barátra tettem szert a cégnél.

Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

A cég folyamatosan fejlődik, megfelelő hozzáállással itt bárki megtalálhatja a számításait. A munkakörnyezet kulturált, a csapat kiváló, a vállalat pedig stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, ami versenyképes fizetést és juttatásokat biztosít mind a pályakezdők, mind pedig a tapasztaltabb kollégák számára.

Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Végezze örömmel a munkáját, és ne ijedjen meg a kihívásoktól! Ha pedig jó csapatjátékos és a műszaki rajzok olvasása sem fog ki rajta, akkor biztos, hogy könnyedén megtalálja a helyét forgácsoló csapatunkban.

 

Forgácsolói ajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:

CNC gépkezelő


Címkék: