Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

PNEUMOBIL RAJZPÁLYÁZAT 2018 – A jövő mérnökei

Pneumobil
0

Az AVENTICS Hungary Kft. a XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyhez kapcsolódóan hirdet rajzpályázatot 1-8. osztályos gyerekek számára „A jövő mérnökei” címmel.

AV_PNEU_Rajzpalyazat_2018

A téma

Már több, mint tíz éve versenyeznek Egerben az egyetemi mérnök hallgatók által épített, sűrített levegővel működő pneumobilok. Rajzold le, hogy Te milyen gépet vagy járművet építenél legszívesebben? A rajzodon szerepelnie kell valamilyen módon az Aventics Hungary Kft. emblémájának is.

Mivel pályázzak?

Pályázni A/4, vagy A/3-as méretű, tetszőleges technikával készült alkotással lehet. A beérkezett pályaművekből kiállítást rendezünk a Pneumobil verseny helyszínén és a kiválasztott alkotásokat közzé tesszük a Pneumobil facebook oldalán.

Kinek szól?

Eger és Eger környéki általános iskolások munkáit várjuk. A beérkezett alkotásokat 4 korcsoportban fogjuk értékes ajándékokkal díjazni (1-3. helyezett + különdíj): 1-2. osztály, 3-4. osztály, 5-6. osztály és 7-8. osztály

Vannak díjak?

Persze! A legjobbak értékes nyereményekben részesülnek, amit az eredményhirdetéskor a Pneumobil verseny helyszínén, az Érsekkertben, 2018. május 12-én vehetnek át.

Az iskola is nyerhet?

A három legaktívabb, legtöbb rajzot beküldő tanár 50.000 Ft értékű rajzeszköz csomagot nyer iskolájának!

Meddig lehet nevezni?

A rajzok beküldési határideje: 2018. április 20.

Hova küldjem a rajzom?

Az Aventics Hungary Kft. telephelyére várjuk munkáitokat, címünk: 3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

Az alkotásokon feltétlenül tüntessétek fel neveteket, osztályotokat, iskolátok nevét és a felkészítő tanárotok vagy szüleitek nevét, telefonszámát és email címét.

Közönségszavazás

A beérkezett művek előzsűrizését követően, várhatóan 2018 májusában közönségszavazást szervez az Aventics Hungary Kft. a Facebook oldalán (www.facebook.com/AVENTICS). A legtöbb lájkot gyűjtő alkotás készítőjét különdíban részesítjük. A közönségszavazás pontos időpontjáról az Aventics Hungary Facebook oldalán tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Pályázati feltételek

A pályázatra egy gyermek egy alkotást küldhet be. A több alkotást beküldő gyermek kizárja magát a művek elbírálásából. A pályázaton kizárólag magyarországi iskolába járó gyermekek vehetnek részt.

A versenyben Pályázni A/4, vagy A/3-as méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A műveket paszpartuba vagy egyéb keretbe helyezni tilos! A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, vízfesték stb.), de egyéb alkotással (például szobor) nem lehet pályázni.

A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott pályamunkákat nem fogadunk el. Konkrét szervezetet vagy márkanevet tartalmazó képeket nem fogadunk el.

A pályázaton csak olyan alkotással lehet részt venni, amely más pályázaton nem vett részt.

A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni az alkotó nevét, osztályát, iskolája nevét illetve a felkészítő tanár vagy szülő nevét, telefonszámát és email címét. Azok a pályázatok, amelyeken nem vagy olvashatatlanul szerepelnek ezek az információk nem kerülnek elbírálásra.

A nyerteseket a pályázati adatlapon feltüntetett telefonszámon és/vagy e-mail elérhetőségen értesítjük. A díjazottak nevei és műveik az eredményhirdetés után megtekinthetőek lesznek az AVENTICS Hungary Kft. facebook oldalán (www.facebook.com/AVENTICS).

A beérkezett rajzokat az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Intézetének oktatóiból álló zsűri értékeli.

A pályamű beküldésével a pályázó, illetve törvényes képviselője beleegyezését adja a pályázaton való részvételhez.

A pályázaton való részvétellel a készítő a beküldött pályázati anyag felhasználási jogdíjairól egyszer és mindenkorra lemond. A pályázó, illetve törvényes képviselője a pályamű beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy alkotása szakmai kiadványokban, oktatásokon vagy az AVENTICS Hungary Kft. nyilvános felületein szerepeljen vagy felhasználásra kerülhessen. A pályázat lezárását követően a beküldött anyagokat nem áll módunkban visszajuttatni, azok az AVENTICS Hungary Kft. tulajdonába kerülnek.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a pneumobil@aventics.hu e-mail címen lehet.


Címkék: