Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

AV szeleprendszer – Ideális megoldás, helyzettől függetlenül

Megújulás
0

Új funkcióval bővítette fejlett szeleprendszerét az AVENTICS. A frissített AV család a 2018-as Hannoveri Vásáron mutatkozik be, melynek idei jelmondata “Integrált ipar – kapcsolódás és együttműködés”.

AV_AV_system_001

Kezdetektől fogva az egyik legfontosabb tulajdonsága az AVENTICS AV szeleprendszer sorozatának az egyszerű kezelhetőség. A pneumatika specialistái most egy lépéssel továbbfejlesztették ezt a megközelítést, így most új megoldást állítanak ki a 2018-as Hannoveri Vásáron. Az alsó levegő csatlakozású rendszert a vezérlőszekrényekbe történő beszereléshez optimalizálták.

„Szelepszigetünk vezérlőszekrényekbe történő beszerelése ezentúl még egyszerűbb, mert nincs többé szükség falon átvezető levegő csatlakozókra. Az AV szelepsziget új alaplapja segítségével a pneumatika tömlők ezek nélkül is kivezethetőek a kapcsolószekrényből” – mondta Tomas Kälble, az AVENTICS szeleprendszerekért felelős termékigazgatója.

Termékünk már bizonyított az ügyfelek körében: az ipar legkülönbözőbb területein alkalmazható, rendkívül kis tömegű és térfogatú, emellett energiahatékony is. Mindkét méret – AV03 és AV05 – megkapta az új alaplapot, a rendszer szigetelése pedig habszivacs tömítőgyűrűvel történik.


Széles körű testreszabhatóság

Az AV rendszer moduláris felépítésű, szelepenként bővíthető, akár 64 szelepig is. A termék összeszerelése és szervizelése során a poka-yoke elv segít elkerülni, hogy helytelenül kerüljenek az alkatrészek a helyükre. Az AV rendszer elérhető Multipole és Terepibuszos változatban is – utóbbi analóg, valamint digitális IO kártyákkal is bővíthető.

Az AVENTICS a 2018-as Hannoveri Vásáron mutatja be az AV családot, a 23. pavilon C39-es standján. A nemzetközi ipari vásár 2018. április 23-tól 27-ig tart Hannoverben, „Integrált ipar – kapcsolódás és együttműködés” címmel.


Címkék: