Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Egyszerű, okos pneumatikai megoldások

Támogatás
0

A digizalizáció gyors térnyerése tapasztalható B2C és B2B piacokon egyaránt. A vevők egyszerű folyamatokat és web-alapú eszközöket szeretnének, pont olyanokat, mint az otthoni életben, ahol az időmegtakarítás és a gyakorlatiasság kulcsszerepet játszik. Az egyedi pneumatika megoldások szakértőjének számító AVENTICS valamennyi eszközét ingyenesen elérhetővé tette online: a konfigurációs programoktól a termékinformációkig, a CAD adatoktól és számítási eszközöktől az energia-megtakarítási kalkulátorig.

Online eszközök nyújtanak támogatást az alkatrészek kiválasztásában, konfigurálásában és megrendelésében

AV_CF_2016_001Az AVENTICS egyik legfontosabb stratégiája a komplett pneumatikai rendszerek konfigurálásának és rendelési folyamatainak egyszerűsítése, kihasználva a digitalizáció lehetőségeit. Mérnökök és beszerzők egyaránt igénybe vehetik „CylinderFinder” eszközünket, hogy leegyszerűsítsék az alkalmazásuknak és követelményeiknek megfelelő hengerek kiválasztását. A CylinderFinder a megadott adatok alapján az összes rendelkezésre álló variáns és változat közül választja ki a megfelelő termékeket – 18 terméksorozatban összesen 1.700 lehetséges henger-változat között keres. Az online eszköz használatához nincsen szükség sem programok telepítésére, sem pedig adminisztrátori jogokra.

Az AVENTICS sok egyéb eszközt is biztosít: A  www.engineering-tools.com oldalon különböző azonnal használható termék-konfigurátor, kalkulációs program, egy CAD könyvtár és a Cross Reference Tool található, a Scheme Editor áramköri diagram szoftver pedig közvetlenül le is tölthető.

Konfiguráljon személyre szabott megoldásokat online

Ezeknek a programoknak a felhasználásával a vásárlók konfigurálni tudják saját dugattyúrudas-, és dugattyúrúd nélküli hengereiket, henger-szelep egységeiket, szeleprendszereiket, valamint levegő-előkészítő egységeiket. A felhasználók saját igényeikhez, költségvetésükhöz és alkalmazásukhoz tudják illeszteni termékeiket, egészen a legutolsó részletekig. A konfigurátor lehetővé teszi a pontos tervezést a dokumentációtól kezdve, a CAD adatokon át egészen a letöltésig és a kiszállítás nyomon követéséig.

AV_Fb_simple_smart_solutions_001

Amennyiben a vásárló egy másik termékről szeretne áttérni AVENTICS termékre, akkor a Cross Reference Tool is hasznos lehet. A felhasználók megadhatják telepített pneumatikai alkatrészeik adatait, majd pedig megkapják a megfelelő AVENTICS alternatívát. Az eszköz tartalmazza a termékinformációkat, az árakat, az online rendelési lehetőségeket és a kapcsolattartókat.

A felhasználók növekvő száma bizonyítja, hogy ezek az eszközök egyre népszerűbbek. Jóval könnyebbé teszik a vásárlók számára a gyors egyéni megoldások kivitelezését, akiknek természetesen nem kell saját eszközeikre hagyatkozniuk: kérdések vagy egyedi kérések esetén az AVENTICS magyarországi értékesítő mérnökei örömmel adnak támogatást telefonon vagy e-mailben.


Címkék: