Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Ipar 4.0 és ötvenéves tradíció – bemutatjuk egri pneumatika üzemünket

Trendek és témák
0

Az Aventics Hungary Kft. év végi gyárlátogatásaival most lehetőséget biztosítunk új és meglévő partnereink számára, hogy bepillantsanak az Év Gyárának kulisszái mögé! Regisztráljon novemberi időpontjaink egyikére és ismerkedjen meg közelebbről az ötvenéves egri pneumatika gyártás sikerével!

AV_uzemlatogatasok_002

A legmodernebb Ipar 4.0 és IoT megoldásokkal találkozhatnak a pneumatikai alkalmazások felhasználói az Év Gyárának megválasztott egri AVENTICS üzemünkben: 2017. november 23-án és 30-án új és meglévő partnereink is megismerhetik működésünket, a pneumatika gyártást, és olyan általunk is használt technológiákat, mint például a papírmentes gyártás, vagy akár a szerelő robotok és egyedi szerelő cellák világa. A legújabb iparági technológiák, valamint mérnök értékesítő kollégáink segítségével a látogatásokon bemutatjuk, hogyan lehet az energiahatékonyságot és üzembiztonságot szem előtt tartva biztosítani az ügyfeleink igényeihez igazított rugalmas termelést egy dinamikusan bővülő gyárban.

AV_uzemlatogatasok_001

Az egyedi pneumatika megoldások szakértőiként, szeretettel várjuk az Aventics Hungary Kft. egri üzemegységében! Időpontot munkatársainknál, az alábbi elérhetőségeken foglalhat:


Időpontok
:

– november 23. (9:30 – 13:00)

– november 30. (9:30 – 13:00)

Helyszín:

Aventics Hungary Kft.
3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

Regisztráció:

E-mail: ertekesites@aventics.com
Tel.: +36-36-531602


Címkék: