Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Látogasson el Ön is az Év Gyárába!

Trendek és témák
1

Ha érdekli, hogyan működik egy világszínvonalú gyár, mire képes a sűrített levegő és mi az a pneumatika, úgy látogasson el a Modern Gyárak Éjszakáján az AVENTICS Hungary egri üzemébe. November 17-én a pneumatika szakértői is megmutatják megvalósult Ipar 4.0 megoldásaikat, melyek között bepillantást nyerhetünk például a papírmentes gyártásba, gép és ember kommunikációjába, valamint a szerelő robotok világába.

Egynapos program keretében ismerkedhetnek meg a látogatók az Ipar 4.0 főbb elemeivel a Modern Gyárak Éjszakáján. November 17-én mindenki számára lehetőség nyílik, hogy bepillantson a „negyedik ipari forradalom” képviselőinek mindennapjaiba, találkozzon az automatizált és digitalizált ipari termeléssel, vagy például az okosgyárak (Smart Factory) és CPPS rendszerek (Cyber-Physical Production System) működésével.

AV_modern_gyarak_ejszakaja_2017_003

A rendezvényhez csatlakozó hazai vállalatok között az Aventics Hungary Kft., az egyedi pneumatika megoldások szakértői is meghívást kaptak, hogy bemutassák a tavalyi évben Év Gyárának választott üzemüket. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár látogatását követően, egri pneumatika üzemünk is meghívást kapott a legmodernebb hazai gyárakat bemutató rendezvényre – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Az Ipar 4.0 számunkra nem pusztán lehetőség, hanem követendő példa, hiszen a Modern Gyárak Éjszakáján megismerhető megoldásaink képviselik az ipari termelés jövőjét – tette hozzá a vezető. A programon a cég többek között bemutatja a papírmentes gyártás működését, gép és ember kommunikációját a különböző adat- és tervezőrendszereken keresztül, illetve a szerelő robotok felhasználását is.

AV_modern_gyarak_ejszakaja_2017_001

Az AVENTICS egri üzemének látogatásait Habis László, Eger polgármestere nyitja meg köszöntőjével a rendezvény sajtótájékoztatóján, ezt követően pedig 16:00-tól 22:00-ig hat turnusban vehetnek részt az érdeklődők a programon.

Az AVENTICS üzemlátogatások időpontjaira regisztrálni ITT lehet.


Címkék:

  • Dankó Gábor

    A látogatás során lehet az üzem területén fényképezni ?