Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Vákuumtechnológia: IO-Link kontrollált munkadarabok

Vákuumtechnológia
0

Kijelzős intelligens kompakt ejektorokkal bővíti cégünk vákuumtechnikai termékkínálatát. 2017 augusztusában a pneumatika specialista AVENTICS négy kompakt ejektorral piacra dobja az ECD szériát. Az új termékek, amelyek között IO-Link képesek is vannak, jelentősen csökkentik a levegőfogyasztást.

AV_ECD_SV_001
Intelligens kompakt ejektorokkal bővíti termékkínálatát a pneumatika specialista AVENTICS. Az új ECD (Ejektor Compact Display) széria négy termék változatból áll: ECD-BV, ECD-SV, ECD-IV és ECD-LV. Egy speciális fúvókával felszerelve ezek a kompakt ejektorok hatékonyabb vákuum-előállítást biztosítanak. Optimális 4 bar nyomáson működtetve a levegőfogyasztás 15%-al csökken az ilyen technológiát nem használó termékekhez képest. Az új ECD ejektor széria alkalmas fém- és más nem-légáteresztő munkadarabok, továbbá péksütemények és más enyhén porózus termékek kezelésére.

Négy változat különféle munkadarabokhoz

Az ECD-BV költséghatékony alapváltozatban a kompakt ejektor két kapcsoló szeleppel van felszerelve a termék tetején. Az alapváltozattal ellentétben az ECD-SV (Smart Version) LED-kijelzővel rendelkezik, melyet a kezelők a vákuum értékek közvetlen leolvasására használhatnak. Ez a változat ugyancsak rendelkezik egy rendszerfelügyeleti funkcióval, elektronikus levegőmennyiség optimalizálással, automatikus leszellőztetéssel és munkadarabok széles skáláján alkalmazható.

AV_ECD_LV_001Az ECD-IV kompakt ejektor digitális kijelzővel van felszerelve, amely minden értéket számok formájában mutat. A kezelők a felhasználóbarát kijelzőn keresztül kézileg megadhatják a váltási pontot és a hiszterézist. Az ECD-IV ugyancsak rendelkezik IO-Link csatlakozással az elterjedt buszrendszerekkel való kétirányú kommunikációhoz, ami távoli paraméterezést és diagnosztikát tesz lehetővé. A részletes állapotfigyelésnek köszönhetően a rendszerben előforduló hibák korán észlelhetőek, így az előretekintő karbantartás számára lehetővé válik a rendszerteljesítmény felmérése és optimalizálása.

Az ECD-LV (Large Version) kompakt ejektorral az AVENTICS egy negyedik változatot kínál, amely hasonló az intelligens ECD-IV változathoz, de nagyobb teljesítményt tesz lehetővé.


Címkék: