Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: CNC gépkezelés

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

 

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Hajdú Gábor – gépi forgácsoló

AV_HR_Hajdu_Gabor

 

Hajdú Gábornak hívnak, 11 éve forgácsolóként dolgozom az AVENTICS-nél.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem a munkám, mert sosem unalmas, az egyedi gyártás miatt változatosak a feladatok, mindig vannak benne kihívások. Általában kis darabszámú sorozatokkal dolgozunk, egyedi vevői igényeket teljesítünk. Mivel programozó technológus végzettséggel is rendelkezem, én írom a programokat a gépre. Üzemünkben a sorozatgyártó cégeknél általánosan jellemző forgácsolói feladatokhoz képest nagyobb szakmai tudásra van szükség. Rendszeresek az átállások, eszköz cserék.


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Tiszta, rendezett munkahelyi körülmények között dolgozunk. Jó fizetések vannak a cégnél, merem állítani, hogy a régióban, de országos viszonylatban is. Voltam már jó pár cégnél gyárlátogatáson és a Dunántúlon van ismeretségem is – ahhoz képest itt valamivel jobb bérek vannak. Az AVENTICS kiszámítható, biztos jövőképpel rendelkező cég, így stabil munkahely. Ráadásul jó a kollektíva, segítőkészek a kollégáim.


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Kitartó legyen és egyben nyitott a folyamatos kihívásokra, változásokra, fel tudja venni a tempót – ha mindezt teljesíti, akkor élvezni fogja itt a forgácsolói munkát.

Forgácsolói ajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/cnc-gepkezelo/

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: