Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Szerelőink

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Bóta Edit – szerelő

AV_HR_Bota_Edit_001

 

Bóta Edit vagyok, 2011. február 14-én kezdetem a cégnél, Valentin napon – azt szoktam mondani, hogy az én szerelmem ez a cég, ez a munka. :) A speciális vevői igényekre készülő hengereket előállító üzemi területen dolgozom előkészítőként.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Sok kihívással jár a munkám és ezt szeretem. A vevőspecifikus hengerek szerelése nagy odafigyelést kíván, itt fejből sosem szerelünk, mert mindig változik, változhat valami az ügyfél igényei szerint. A közelmúltban több termékcsalád gyártása is átkerült egri üzemünkbe az AVENTICS más gyáregységeiből, melyeket fel kell készítenünk a gyártásra – ez izgalmas feladat. Emellett folyamatosan ellenőrzési feladatokat is ellátok.


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Mindig mosolyogva jövök a munkába, kicsit olyan, mintha a saját gyerekem lenne. Nagyon pörgős a munkaköröm, olykor egy hétre is előre kell gondolkodni, hogy a folyamatos gyártás gördülékenyen menjen.

Ez egy biztos munkahely, mivel a pneumatika mindig benne lesz a világban, mindig szükség lesz rá. Meg vagyok elégedve a fizetésemmel és a cafeteria juttatásokkal is.


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Fontos, hogy aki hozzánk újonnan érkezik, az akarjon, kérdezzen bátran és tudjon csapatban dolgozni! :)

Szerelői ajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/szerelo/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: