Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Gyakornokaink

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Szeberényi Éva – gyakornok

AV_HR_Szeberenyi_Eva

 

Szeberényi Évi vagyok, 2013 óta dolgozom az Aventics Hungary-nél. Az első egy évben még diákszövetkezeten keresztül, majd 2014 júliusától gyártástámogató mérnök gyakornok státuszban. Munkám mellett a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán tanulok gépészmérnöknek, levelező szakon. A diplomám megszerzése után szeretnék a cégnél maradni főállású kollégaként.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Kifejezetten hasznos, hogy az iskola mellett olyan területen dolgozom, ami közel áll a tanulmányaimhoz. A megszerzett elméleti tudást azonnal kamatoztatni tudom a munkámban. Illetve ha az iskolában kapott valamelyik feladatomban elakadok, akkor itt a cégnél azonnal segítségért tudok fordulni valamelyik kollégámhoz – csak arrébb gurulok két métert a székemmel. :)


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Szerintem egy pályakezdő számára kifejezetten előny, ha szakmai tapasztalatot szerez, amire egy gyakornoki státusz kiváló lehetőség. Ráadásul sokkal könnyebb megérteni az elméletben tanultakat, ha gyakorlatban is látja az ember a folyamatokat, rendszereket, így az iskolát is könnyebb elvégezni. Persze a vizsgaidőszakban sokkal kevesebb a szabadidőm, de mindennek megvan az ára. Ha újra választhatnék, most is ugyanígy csinálnám.


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Egy gyakornoknál fontos, hogy akarjon tanulni, gyakorlatot szerezni. És persze legyen jófej! 😉

Gyakornoki ajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/gyakornok/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: