Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Beszerzés

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Malik Gergő – Központi anyagcsoport vezető, beszerzési terület

AV_HR_Malik_Gergo_001

 

Malik Gergő vagyok, 2003-ban kezdtem a cégnél friss diplomásként. A Külkeren végeztem és olyan munkahelyet kerestem, ahol a nyelvtudásomat és a nemzetközi üzleti kapcsolatokról tanultakat a gyakorlatban is használni tudom. Alapvetően Budapesten képzeltem el a jövőmet, mégis úgy hozta a sors, hogy az akkor bővülő cégcsoportnál Egerben, a szülővárosomban vállaltam munkát. Világot látott emberként tudom azt mondani, hogy ez jó döntésnek bizonyult. Eger egy kifejezetten élhető város, és nem hátrány, hogy nem kell órákat dugóban ülni, mint más nagyvárosokban.

2011-16 között öt évet Németországban voltam kiküldetésben a cégcsoporton belül, az elmúlt évben pedig ismét visszatértem Egerbe. Most már a párommal, és itt képzeljük el hosszú távú jövőnket is. Visszahúzott a szívem. :)

Pályakezdőként azonnal a beszerzésen kezdtem és azóta folyamatosan ezen a területen dolgozom, különböző funkciókban. Úgy érzem, hogy ez a pálya jól passzol a képzettségemhez és a személyiségemhez is.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem a munkám, mert ez egy izgalmas munkakör, sosincs két egyforma nap vagy hét. Sok céggel, külföldi partnerrel, kollégával kell kapcsolatot tartani, folyamatosan új embereket lehet megismerni. Jelenlegi pozícióm a globális anyagcsoport vezetése is ilyen. Épp most jöttem haza egy németországi tárgyalásról – az utazás vonzó tényező a nemzetközi üzleti életben. Privát életemben is szeretek utazni, munkám során pedig már bejártam a világot Kínától az Egyesült Államokig.

Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Eger, a város, ahol a cég telephelye van, már önmagában vonzó hely. Emellett magának a vállalatnak is van egy olyan dinamikája, ami rendkívül vonzó. Jól prosperáló cég, ahol a tenni akaró emberek megtalálják a hozzájuk passzoló munkát, itt biztosan nem unatkozik senki. Ez egy stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cég, dinamikus vezetéssel, az egri telephely a vállalatcsoporton belül is elismert.

Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Nyitott személyiség legyen, jó együttműködési képességű, nemzetközi szinten is! Ehhez elengedhetetlen a jó nyelvtudás. Legyen utazási hajlandósága annak, aki idejön, valamint fontos, hogy az egész világra nyitott szemlélettel, más kultúrákat is el tudjon fogadni.

Stratégiai beszerző állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/strategic-purchaser/

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: