Menü
Témakörök
Gödri István
Gödri István
ügyvezető igazgató
AVENTICS Hungary

A csapatszellem összeköt bennünket

Támogatás
0

Miért támogatja egy iparvállalat egy ifjúsági focitorna megrendezését a kezdetektől fogva, immáron huszonnégy éve? Elüthetnénk a kérdést egy tréfás válasszal, hogy a focilabdát is a levegő “működteti”, akárcsak a mi pneumatikus szelepeinket és hengereinket – de vannak ennél mélyebb érveink is.

Az AVENTICS Hungary Kft. egy nemzetközi vállalatcsoport tagjaként pneumatikai termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Tevékenységünket immár fél évszázados szakmai alapokra építjük: idén ötven éve, hogy megkezdődött a pneumatikai termékek gyártása Magyarországon és éppen itt, Egerben. Folyamatosan arra törekszünk, hogy tevékenységünket a lehető legmagasabb szinten végezzük, hiszen így tudjuk a legjobban kielégíteni vevőink igényeit. Hogy törekvésünk nem hiábavaló, arról meggyőző visszaigazolást kaptunk pár héttel ezelőtt, mikor három kategóriában is elnyertük az Év Gyára címet.

IMG_9252_resize

A futball, ez a nagyon népszerű sport, olyan értékeket is közvetít, amelyeket mi magunk is nagyon fontosnak tartunk, hiszen nagy szerepük van a sikereinkben. A legfontosabb ezek közül talán a csapatszellem, és a belőle következő csapatmunka. A mai gyerekek felnőttként másokkal fognak együtt dolgozni különféle feladatokon, legyenek bár mérnökök, tanárok, esztergályosok vagy kereskedők. Gondoljunk csak bele: csapatmunka tulajdonképpen a családi élet, sőt, még egy nyaralás is. Focizás közben a gyerekek nem csak megtanulják, de meg is tapasztalják, mit jelent a munkamegosztás, a célorientált együttműködés, az összetartás, az összehangolt küzdelem, az egyéni erőfeszítések hatása a csapat eredményére. És persze azt is, hogy milyen felemelő, motiváló érzés a közös siker, maga a győzelem.

IMG_9317_resize

Örömmel figyeljük évről évre, hogy mennyi tehetséges gyermek rúgja a labdát az AVENTICS Utánpótlás Torna meccsein, és újra meg újra meggyőződünk róla, hogy ennek az immár patinás rendezvénynek a támogatása: befektetés a jövőbe.

Kívánom, hogy legyen a 2017-es AVENTICS Focikupa is épp olyan sikeres, népszerű és szórakoztató, mint az eddigiek voltak! Hajrá, fiatalok!

IMG_focikupa

 

Helyszín: Eger, Északi Sporttelep

Időpont: 2017. június. 16 – 19.

A torna programja:

– Csoportmérkőzések, elődöntők: 2017. június. 16 – 18.

– Döntők: 2017. június. 19. 8:00 – 11:50 – ig

– Eredményhirdetés: 2017. június. 19. 12.15 – kor


Címkék: