Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Pénzügy

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Bótáné Nemes Andrea – Nemzetközi vevői könyvelő

AV_HR_Botane_Nemes_Andrea_001

 

Bótáné Nemes Andi vagyok, jelenleg az Aventics Hungary Kft. Shared Service Centerében dolgozom. 2005-ben kezdtem az egri üzem pénzügyi területén, majd néhány év kihagyás után, gyermekem születését követően 2011-től tértem vissza ismét a vállalathoz. 2017 áprilisától a cégcsoport egri pénzügyi szolgáltatói központjában (Shared Service Center) dolgozom, ahol tizenegy európai értékesítési és jogi egység pénzügyi és számviteli teendőiről gondoskodunk. Csapatunk szoros kapcsolatban áll mind a 11 ország és az AVENTICS európai központjának menedzsmentjével és alkalmazottaival, folyamatosan támogatja őket és biztosítja a lehető legmagasabb szolgáltatási szintet. Nagy-Britannia, Hollandia, Svájc és Csehország vevői számláinak könyvelése a feladatom.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem ezt a munkát, mert a nemzetközi környezet miatt igen változatos, minden nap új dolgokkal találkozom. Korábban hat évig a magyar specialitások könyvelési feladataival foglalkoztam, a nemzetközi könyvelés üdítő változatosságot hozott. Igazi kihívás, hogy figyelembe kell venni a különböző országok eltérő szabályait és idegen nyelven kell kapcsolatot tartani az ügyfelekkel, amit nagyon élvezek. Határidők kötnek minket, így ez egy igazán pörgős munka, ezt a kívülállók nem is gondolnák erről a feladatkörről.

A szolgáltató központtal egy teljesen új részleget állítunk össze, ahova még mindig keresünk munkatársakat. Össze kell még szoknunk, de alakul a csapat. Cégünknél igazán jó a munkahelyi légkör, az évek alatt már baráti kapcsolataim alakultak ki a kollégáimmal, többükkel a munkaidőn kívül is rendszeresen találkozunk.


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Az AVENTICS a régió munkáltatói között kiszámítható, biztos és versenyképes jövedelmet és juttatási csomagot kínál, ami fontos szempont a munkavállalásnál. Több helyen is dolgoztam már korábban, van összehasonlítási alapom. Munkakörnyezetünk kulturált, jó a csapat, barátok közt dolgozhatok. Mi kellhet még? :)


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Rendelkezzen magas szintű szakmai tapasztalattal, nyelvismerettel, aki a szolgáltató központunkba kerül. Legyen nyitott az új ismeretekre, szeressen csapatban dolgozni. Legyen lendületes!

 

 

Nemzetközi vevői és szállítói könyvelő állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/nemzetkozi-vevoi-es-szallitoi-konyvelo/

Nemzetközi főkönyvi könyvelő állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/nemzetkozi-fokonyvi-konyvelo/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: