Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Termékfejlesztés

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.


Varga Mihály – fejlesztőmérnök

AV_HR_Varga_Mihaly

 

Varga Misi vagyok. Gépészmérnökként végeztem és már három éve termékfejlesztőként dolgozom az AVENTICS egri üzeménél.

Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem a munkámat, mert változatos, kreatív és beletehetem az egyéniségemet. Magam választhattam meg a termékterületet, amivel foglakozom, és mindig kapok lehetőséget arra is, hogy képességeim határait feszegessem, ettől fejlődök igazán. Csapatunk fiatalos és dinamikus, jó társaságban, baráti hangulatban telnek a munkanapok.

Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Ha valaki szériában gyártott termékért szeretne felelni, vagy éppen új termék bevezetésen keresztül tanulni és fejlődni, akkor ebben a pozícióban mindkettőre van lehetősége. Fejlesztési csapatunk remek szakemberekből áll és nagyon összetartó. Ha valakinek fontos a jó légkör, itt biztosan megtalálja.

Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Mindenképpen csapatjátékosok jelentkezését várjuk. Sok vitát megelőz, ha valaki együttműködően áll a munkatársaihoz, így mi is szívesen segítünk a másiknak. Emellett fontos a nyitott gondolkodás is, mert bizony egy fiatalabb, kevésbé tapasztalt kolléga is tud zseniális ötleteket adni, amit fel- és el kell tudnunk ismerni. Legyél termékfejlesztési csapatunk legújabb tagja! :)

Fejlesztőmérnök állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/fejlesztomernok/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: