Menü
Témakörök
Soltész László
Soltész László
fejlesztési részlegvezető
AVENTICS Hungary

A kijelölt úton haladunk

Termékfejlesztés
0

A tavalyi év vége és a 2017-es év kezdete komoly lehetőségeket és kihívásokat tartogatott az Aventics Hungary Kft. épülőben lévő Fejlesztési osztályának.

AV_termekfejlesztes_001Egri üzemünk magas gyártási mennyiségei folyamatos készenlétet igényelnek fejlesztési részlegünktől. Elengedhetetlen feladatunk az esetlegesen felmerülő problémák orvoslása és az azonnali segítségnyújtás. Rendszeresen érkeznek speciális vevői megrendelések vállalatunkhoz egyedi komponensekre, egyedi igényekkel. Ezek fejlesztési munkáival most már hazai fejlesztési csapatunk foglalkozik. Az új osztály mindezek mellett henger áttelepítési projektet támogatott az elmúlt időszakban, illetve technikai dokumentációkat is készített a gyár részére.

AV_termekfejlesztes_002Az év végén elkezdődött fejlesztési irodánk kialakítása, melynek során egy teljesen új, huszonöt munkahelyes központ készülhetett el, megfelelő környezetet biztosítva kollégáink számára. A termékfejlesztési osztály jelenlegi létszáma 11 fő, de szinte nap, mint nap növekedünk. Folyamatos a toborzás, folyamatosan várjuk az új jelentkezőket és szerencsére számos, magasan képzett és tehetséges jelölt közül választhatjuk ki legjobb munkatársainkat. Aktuális állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/fejlesztomernok/

AV_termekfejlesztes_003Március elején már megerősödött létszámmal tudtuk elkezdeni helyi szinten is stratégiai tervezésünket, ami a hazai Termékfejlesztés fő céljait és jövőképét határozza meg a következő néhány évre. Hiszen „Lehet bármilyen kedvező a szél, ha nem tudjuk, melyik kikötőbe tartunk”. Stratégiai céljaink meghatározásán túl az év elejével kijelöltük a célokhoz vezető lehetséges irányokat, fejlesztési lépcsőinket, valamint a kapcsolódó mérőszámokat is. Munkatársainkkal ezek megalapozása és a gyakorlati megvalósítás vár ránk az elkövetkezőkben.


Címkék: