Menü
Témakörök
Math Dániel
Math Dániel
értékesítő mérnök
AVENTICS Hungary

Sokoldalú felhasználhatóság az élelmiszeriparban

Élelmiszer- és italipar
0

Többéves együttműködés keretében, a Doroti Pack Kft. rendszeresen és nagy megelégedéssel használja termékeinket. Egri üzemünk esetében ez különösen fontos, mivel komoly fejlesztésekbe kezdtünk az élelmiszeripar különböző területein.

aventics pneumatika csomagolás csomagolástechnikaEbben a csomagolástechnikai cég kiváló partnerünk, hiszen rendkívüli szakértelemmel rendelkeznek. Céltudatos közös munkánkat rugalmasság jellemzi, felhasznált termékeink között pedig levegőelőkészítőink, hengereink, szelepeink és legújabb szelepszigetünk is megtalálható. Az AVENTICS ES05 szelepszigeteit olyan síkfóliás mélyhúzó csomagológépekbe építik be Csóton, melyek akár védőgázas csomagolásra is alkalmasak. Ezeken a berendezéseken termékünkről működtetik például a fő levegőszelepet, a fóliatekercs-rögzítést, az előmelegítést, egyes szerszámmozgásokat, a tálcaformázást, a vákuumszelepeket, a levegőztetést, valamint a csomagok kivágásához szükséges stancoló rendszereket. (pl. kések, keresztvágók, stb.)

Több mint tíz éve születettek meg az első DorPack logóval ellátott síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek. Ezeket elsősorban a hús-, tej-, baromfi- és sütőipari cégek hasznosítják mindennapjaikban. Gyakran előfordul azonban, hogy autóipari beszállítók, szállodák, nagyüzemi konyhák, éttermek fordulnak partnerünkhöz különböző csomagolási feladatok megoldása miatt, így a Doroti PACK Kft. gépei csomagoltak már nagy értékű alkatrészeket és gyógyászati segédeszközöket is. Ezek a csomagológépek minden olyan területen alkalmazhatóak, ahol nagy teljesítményű, hatékony és vákuumos, védőgázas csomagolásra van szükség.

Modern költség- és munkaerő hatékony berendezések. A gépvázak teljes egészében rozsdamentes acélból készülnek, így élettartamuk hosszú, működésük pedig megfelel az élelmiszeriparban használatos higiéniai követelményeknek. A gépek kialakíthatók lágy- és keményfóliás használatra egyaránt, de akár azok kombinációjában is duplaszerszámos kivitelben, így a szerszámcsere ideje megtakarítható, s egy gombnyomásra más méretű és szerszámkiosztású csomagok készülnek.

aventics pneumatika csomagolás csomagolástechnika
Védőgázos csomagolás kialakításakor az élelmiszerek esetében hosszabb eltarthatósági idő érhető el. A gépeket és a hozzá tartozó csomagoló szerszámokat a megrendelő igényeinek megfelelő méretben készítik el, teljesen az egyéni csomagolási feladatra szabva. A cég gépei a hatályban lévő EU szabályoknak megfelelően lettek kialakítva és CE minősítéssel is rendelkeznek.

Volt szerencsénk idén a Doroti PACK vendége és beszállítójaként közösen megjelenni a májusi SIRHA Budapest 2016 Élelmiszeripari Szakkiállításon is, így a mindennapi munka és a közös sikerek mentén, bízunk a további hosszú távú együttműködésben!

További információkat ITT talál.


Címkék: