Menü
Témakörök
Soltész László
Soltész László
fejlesztési részlegvezető
AVENTICS Hungary

Nemzetközi szerepet kap fejlesztési osztályunk

HR
0

Újabb  pozitív  fejlemények történtek az AVENTICS egri fejlesztési részlegének életében az elmúlt időszakban. Ismét bővült csapatunk.

Október elején csatlakozott hozzánk egy fejlesztőmérnök kolléga. Munkatársunk a hengerek területére fog specializálódni, különös fókusszal az extra, illetve egyedi vevői igényekhez kapcsolódó projektekre. Január 1-től további bővüléssel számolunk, illetve az osztály egyéb szabad pozícióinál is még nagyban zajlik a keresés. A feladatköröket és a létszámot tekintve már most jól látható, hogy a 2017-es év jelentős expanziót hoz magával.

Az elmúlt időszak jelentős részét a németországi központban töltöttük, ahol lefektettük a további fejlődési irányokat, illetve meghatároztuk azokat a területeket, ahol részlegünk a jövőben erősödni fog. Tisztán kirajzolódik az a jövőkép, amelyben Eger, mint fejlesztési központ jelentős szerepet kap az AVENTICS nemzetközi életében és a termékfejlesztésekben.

fejlesztes

Már most több olyan projektbe fogtunk, amely elengedhetetlen a vállalat fejlődéséhez és jelentős előrelépést jelent az egri gyár hatékonyságának, kihasználtságának növekedésében. Mind henger, mind szelep területeken párhuzamosan dolgozunk: néhány esetben a speciális igények kielégítése miatt szükségesek további átalakítások a termékeken, néhány helyen facelift, ésszerűsítés folyik, bizonyos esetekben pedig teljesen új mérnöki design kerül kidolgozásra egri mérnökeink által.

Nagy örömmel tölt el, hogy olyan fejlesztési osztályt tudunk létrehozni itthon, ahol azok a kollégák, akik valóban a mérnöki szakma ezen ágával szeretnének foglalkozni, megtalálhatják a helyüket. Emellett olyan körülményeket tudunk biztosítani számukra, melyek segítségével az új termékek életre kelhetnek és a későbbiekben mérnökeink joggal lehetnek büszkék az elért eredményekre. A termékekre, melyek léte a helyi kreativitásnak és szaktudásnak köszönhető.


Címkék: