Menü
Témakörök
Laurinyecz Csaba
Laurinyecz Csaba
minőségirányítási vezető
AVENTICS Hungary

Hibátlan teljesítmény!

Járműipar
0

Mindig nagy öröm számunkra, ha van okunk büszkének lenni. Legyen az egyéni, vagy dolgozóink együttes sikere, szakmai díjazás vagy a mindennapok elismerései partnereinktől, munkánk során nekünk az AVENTICS-nél ügyfeleink elégedettsége és igényei a legfontosabbak. Ebben áll sikerünk.

“Nulla hiba cél elérve a  Daimler-nek szállított termékeink esetében.” Ez kiemelkedő teljesítmény! Több mint két éve egyetlenegy elfogadott 0km reklamációt sem kapott az egri gyár az együttműködés keretében. Az érintett termékek gyártása stabil, a gyártási folyamatok jól begyakoroltak és a beszállítói kör is hatékonyan támogatja ezt a kiváló közös munkát.

Termékeinket a  Mercedes-Benz Actros V6 motorral szerelt tehergépjárműveibe építik be, a gyártott termékek pedig egy funkcionális csoportot képeznek:

Egy vezérlőszelep működtet két darab beavatkozó szelepet. Ezek a termékek a dízelmotor fordulatszám-vezérlésénél játszanak fontos szerepet. Magasabb sebességi fokozatok kapcsolásánál a motorfordulatszámnak csökkennie kell, mielőtt a tengelykapcsoló ismét összekapcsolja a hajtásláncot és a motort. Ebben a folyamatban vesznek részt az AVENTICS által gyártott szelepek.

Mercedes-Benz Actros

 

Azon dolgozunk, hogy a következő hónapok és évek is hasonlóan magas szintű vevőelégedettséget eredményezzenek, hogy teljesítményünk továbbra is a minőséggel és megbízhatósággal együtt képviseljék cégünket a piacon.


Címkék: