Menü
Témakörök
Soltész László
Soltész László
fejlesztési részlegvezető
AVENTICS Hungary

Elindult a termékfejlesztés Egerben

HR
0

A központ által meghatározott új feladatkörünk az Egerben gyártott összes termékhez kapcsolódó fejlesztőmunka, valamint globálisan felelősek leszünk egy AVENTICS termékcsoportért is.

Alapszintű fejlesztési tevékenység folyt eddig az egri üzemegységben, ezen kell most változtatnunk. Rövidtávon arra törekszünk, hogy az eddiginél magasabb szintű támogatást biztosítsunk a Termelésnek, a Logisztikának és a Beszerzésnek. Ennek eredményeként nő majd a termelés hatékonysága, így a vevői elégedettség is. Legfontosabb feladatunk a legelső időszakban az itthon gyártott termékek minél alaposabb megismerése, és csapatunk fejlesztése. Fokozatosan növeljük létszámunkat, így már meg is indult az új tagok keresése meglévő munkatársaink mellé. Jelenleg 2 főt keresünk a csapatba.

 

termékfejlesztési csoport Aventics

 

Az első konkrét feladatok a termékek ráncfelvarrásával kapcsolatosak, amelynek során tovább javul a megbízhatóság és a szerelhetőség, ezzel összefüggésben pedig a szerszámok fejlesztése is lehetővé válik. A Speciális termékek fejlesztése, dokumentációjának kezelése ugyancsak a feladataink közé tartozik. Közép- és hosszútávon természetesen egyre nagyobb szerepet kap majd az új termékek fejlesztése is. Az első egy-másfél évben meg kell mutatnunk, hogy valóban hasznos tevékenységet végzünk. Erre minden esély megvan, hiszen fiatal, kreatív, motivált mérnökeink a termelés közvetlen szomszédságában dolgoznak, közeli kapcsolatban az egyes vállalati területekkel. Dinamikus csapatot szeretnénk kialakítani, melyben a napi operatív munkavégzésen túl a szakmai újdonságok követésére, azok felhasználására és akár új szabadalmak kidolgozására is jut idő és energia. Vezetői stílusom bevonó, demokratikus, a közös munka erejében hiszek. Az adatok, tények tisztelete nagyon fontos számomra, hiszen ezek alapos ismeretével születhetnek a korábbinál fejlettebb, a piacon sikeres termékek. Szeretnénk tevékenységünket mindenki számára érthetően, rendszeres időközönként bemutatni, emellett pedig napi szintű együttműködést kiépíteni a társosztályokkal.


Címkék: