Menü
Témakörök
Gliba Attila
Gliba Attila
értékesítő mérnök
AVENTICS Hungary

Több mint 20 éve közös úton

Egyéb
0

Gyárlátogatáson járt nálunk egyik legrégebbi partnerünk, az ELKE Kft. Büszkén mondhatjuk, hogy a nyíregyházi céggel több mint húsz éve vagyunk kapcsolatban. A keleti régióban kiemelt viszonteladói partnerünkként az ELKE Kft. ipari folyamatok műszaki fejlesztésével és teljes körű automatizálási feladatokkal foglalkozik.

Egyik legrégebbi partnerünket, az ELKE Kft-t láttuklátogatás vendégül áprilisban. Örömünkre szolgált, hogy ellátogatott hozzánk a teljes kollektíva, és hoztak magukkal néhány kedves vendéget is. Az utóbbi évek „vizes” projektjei kapcsán érkeztek további látogatók a Nyírségvíztől, valamint a Tiszamenti Regionális Vízműtől. Rajtuk kívül a Mérnök Automatika Kft., a WAGO Hungária Kft., és a Zemplénkő Kft. is elfogadta a cég invitálását a szakmai napra.

Nagy örömünkre a Nyíregyházi Egyetemről is érkeztek vendégek az üzemlátogatásra, akikkel Gödri István igazgató úr személyesen is tárgyalt. Ennek eredményeként szorosabb együttműködés alakul ki a közeljövőben a cégek és az iskola között.

látogatás2Az egész napos rendezvényen a szakmai prezentációk mellett nemcsak a gyártásunkat, de a technológiai megoldásainkhoz kapcsolódó háttértámogatásokat is bemutattuk gondolatébresztőként. A vendégek egyöntetűen érdekesnek és hasznosnak ítélték a pneumatikának szánt napot. Bízunk benne, hogy ez további jó alapot ad a még szorosabb és eredményesebb együttműködéshez.


Címkék: