Menü
Témakörök
Hörömpő Miklós
Hörömpő Miklós
értékesítő mérnök
AVENTICS Hungary

Pneumatikai oktatáson a Hirschmann

Egyéb
0

A békéscsabai Hirschmann Car Communication Kft. és az AVENTICS Hungary Kft. között az évek során jól működő partnerkapcsolat alakult ki. Ennek az együttműködésnek a még szorosabbá tétele érdekében a Hirschmann hazai tervező- és folyamattervező mérnökei a pneumatika alapjaival ismerkedhettek a náluk megtartott oktatási napon.

Emellett bepillantást nyerhettek a technológia széles körű felhasználásába, így a pneumatikai szeleprendszerek, aktuátorok, valamint a vákuum- és érzékeléstechnika alkalmazási területeibe is. A nemzetközi autóipari beszállító eddig pótalkatrészek beszerzésekor fordult hozzánk, mivel belső fejlesztéseik során – ha pneumatikáról van szó – a mi termékeinkhez nyúlnak első sorban. A Hirschmann dinamikus fejlődés mellett, folyamatos innovációval dolgozik, így jövőbeni projektjeiknél mindkét cég szorosabb hazai együttműködéssel számol.

AV_Hirschmann

Az 1924-ben Richard Hirschmann által alapított stuttgarti cég 25 éve működteti békéscsabai leányvállalatát. Folyamatos fejlesztéseiknek és beruházásaiknak köszönhetően Békéscsaba legnagyobb foglalkoztatói közé tartoznak. A társaság olyan cégeknek szállít be az autóiparban, mint például a Mercedes, vagy a Volkswagen csoport, többségében pedig gépjárművekhez gyártanak antennákat (rádió, GPS), kábeleket, és csatlakozó berendezéseket. A cégcsoport Németországban és Békéscsabán rendelkezik üzemegységekkel, emellett Európában, Kínában és az Egyesült Államokban is számtalan értékesítő partnerrel rendelkezik.


Címkék: