Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Országos kereskedői találkozó az AVENTICS-nél

Elektronika
0

A pneumatika legmodernebb eszközeit és kapcsolódó szolgáltatásait mutattuk be viszonteladói hálózatunknak március 10-én, Egerben.

Kereskedői találkozóEgerben olyan lépésekre szántuk el magunkat, mellyel az iparág új irányát alapozzuk meg. Nagy örömmel fogadtuk a hazai piac képviselőinek ötleteit és benyomásait a további lehetőségekkel kapcsolatban, hiszen ennek köszönhetően nem csak partnereink, de mi is sok értékes információval gazdagodtunk a szakmai napon. Az országos kereskedői hálózat hat régiójának képviselői vettek részt az üzemlátogatáson, ahol a legújabb pneumatikai termékek és rendszermegoldások mellett, az online eszközöket emeltük ki.

Az összegzések és benyomások alapján általános piaci igény mutatkozik az iparágban a napi szintű kapcsolattartásra, mivel viszonteladóink számára elengedhetetlen a folyamatos műszaki háttértámogatás. Emellett a legújabb pneumatikai termékek és online szolgáltatások folyamatos továbbképzéseket, így azonnali informálást igényelnek, amihez cégünk minden szükséges segítséget megad a partnereknek.

A rendhagyó, interaktív találkozón a résztvevők kiemelték visszajelzéseikben az AVENTICS termékeinek sokféleségét, kis szériás termelésünk rugalmasságát, valamint az egri üzem rendezettségét és átláthatóságát.


Címkék: