Menü
Témakörök
Bosch Rexroth - Ács István
Bosch Rexroth - Ács István
ügyvezető igazgató
Bosch Rexroth Kft.

A Bosch Rexroth negyed évszázadnyi szakmai kompetenciát kínál

Trendek és témák
0

Globális és lokális partnerként a Bosch Rexroth világszerte és itthon, Magyarországon is csúcstechnológiával és egyedülálló iparági tapasztalattal támogatja a gép- és berendezésgyártókat. Számunkra a legfontosabb cél a vevők elégedettsége. Biztos vagyok benne, hogy az Aventics zászlaján is ugyanez áll.

Közös célunk elérésében segít bennünket az a helyi szakmai know-how, ami megkülönböztet bennünket versenytársainktól. A Bosch Rexroth Kft. idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, melyre nem jubileumként, hanem egy kiemelkedő, negyed évszázadnyi szakmai és technológiai háttérként tekintünk.

Mérnökkereskedőinknek, kiterjedt rendszerintegrátori hálózatunknak és disztribúciós, valamint szervizpartnereinknek köszönhetően a folyamatosan változó lokális vevői igényekre rugalmasan és egyedülálló iparági tapasztalattal tudunk reagálni, s amennyiben az alkalmazás megkívánja, egri barátainkkal együttműködve kulcsrakész megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Erről a folyamatos kooperációról magam is meggyőződtem a Hannoveri Vásáron, ahol a két vállalat standja egymás mellett foglalt helyet. Így van ez az elválás óta minden évben. A Bosch Rexroth a piacon elsőként szintén a Hannoveri Vásáron, még a tavalyi évben mutatta be egyedülálló megoldását az Industry 4.0 számára, az Open Core Engineering alkalmazást. Privát életünkben, okos eszközeink révén már hozzászokhattunk gépeink, berendezéseink könnyű kezeléséhez.  Az Industry 4.0 trend jegyében a telemetria segítségével minden össze­szerelési részfolyamatról adat szolgáltatható akár mobil adathordozókra, internetes eszközökre is. Az Open Core Engineering ehhez nyújt egy teljesen új fej­lesztői környezetet, amely a PLC és az IT világát kombinálva támogatja a műszaki tervezők munkáját: felgyorsítja és leegyszerűsíti a szoftveres tervezést, ezáltal több szabadsá­got és rugalmasságot ad. Az Industry 4.0 mellett az energiahatékonysági projektek is kiemelt helyet kapnak nálunk. A modernizálás során ügyfeleink kérésére, hagyományos vagy jövőbe mutató, high-tech eszközökkel tudjuk rendszereiket átépíteni. Ez utóbbiban mi különösen erősek vagyunk. Az álla­potfelmérés után ajánlatot teszünk, majd a kivitelezést követően újradokumentáljuk az egységeket. Az ered­mény időnként számunkra is meglepő: újszerű meg­oldásainkkal alkalmazástól függően 20–80 százalékos energiamegtakarítást tudunk elérni.

Aventics-Rexroth stand a Hannoveri Vásáron

Aventics-Rexroth stand a Hannoveri Vásáron

A Bosch Rexroth Kft. a vevői igényeket követi, illetve a műszaki gondolkodást alapjaiban megváltoztató, új szem­léletet teremt mind a termékfejlesztés, mind a vevőspecifikus hazai rendszerépítés és az értékesítés területén. Immár negyed évszázada innovatív megoldásokat kínálunk.


Címkék: