Menü
Témakörök
Provits Imre
Provits Imre
ügyvezető
IK Fémtechnika Kft.

Folytatódik a közös munka

Iparágak
0

Autóbuszok, trolibuszok és villamosok ajtórendszereinek fejlesztője, illetve járműipari alkatrészek, továbbá ipari fémtartályok és mezőgazdasági gépalkatrészek ismert gyártója a szegedi IK Fémtechnika és Járműalkatrész Gyártó Kft.

A Tisza-parti városban működő vállalat termékei és megoldásai, így például a fémtartályok Németországba, az autóbuszajtók az Egyesült Államokba is eljutnak. Itthon pedig több neves járműgyártó és mezőgazdasági gépgyártó beszállítója a cég, amely az Aventics termékeit autóbusz-, valamint trolibuszajtók pneumatikus működtető szerkezeteibe, vezérléséibe építi be.

Az Aventics-szel, illetve névelődjével már több mint egy évtizede szoros együttműködésben dolgozunk. A kooperáció keretében járműajtó-működtető rendszereket tervezünk és fejlesztünk. Ebben a munkában az Aventics nemcsak termékekkel, hanem mérnöki támogatással is részt vesz.

A mögöttünk álló bő egy évtized során mindig megfelelő tájékoztatást kaptunk a műszaki változásokról, fejlesztésekről, és a kereskedelmi kapcsolat is kiváló volt. Amikor először hallottuk a változások hírét, aggódtunk, hogy az általunk felhasznált alkatrészek vagy azok egy részének gyártása megszűnik, de szerencsére erről szó sem volt. Éppen ezért az átalakulás kapcsán nem érzékeltünk negatív hatást, az Aventics éppen olyan gyorsan reagál a problémákra, mint elődje, és fontos számunka az általuk biztosított gyakori személyes konzultáció, valamint a pontos kiszolgálás.


Címkék: