Menü
Témakörök
AVENTICS
AVENTICS
AVENTICS Hungary

Fa-, kartonpapír- és üvegmegmunkálási technológiák

Trendek és témák
0

Új vákuumgenerátort hozott forgalomba az AVENTICS, már kapható a többfokozatú injektorok legújabb generációja. Az egyedi pneumatika megoldások szakértőjének moduláris terméke könnyebb, csendesebb és egyszerűbben használható.

Új többfokozatú ejektor érkezett az AVENTICS termékkínálatába

Mindig prioritásnak számított az AVENTICS számára, hogy a vevők munkáját és mindennapi működését megkönnyítse. A pneumatika szakértő társaság ezt a filozófiát viszi tovább legújabb vákuumtechnológiás termékével. A többfokozatú ejektor felszerelése egyszerű. Bármely irányban felszerelhető és csupán két tömlőt kell csatlakoztatni: egyet a sűrített levegő számára, egy pedig ami a vákuum koronggal köti össze. A modulárisra tervezett többfokozatú ejektor könnyen szétszerelhető, ami megkönnyíti tisztítását.

AV_vacuumtech_001

A kisebb súly és az alacsonyabb zajszint az új termék további előnyei közé tartozik, melynek háza kemény műanyagból készült. Két fúvóka patron helyezhető be a tartómodultól függően és akár három modul is sorba illeszthető, ha a teljesítmény növelésére van szükség.

Két termékváltozat különféle anyagokhoz

Az új többfokozatú ejektor két változatban kapható: Az erős áramlást biztosító (high-flow = HF) verzió ideális áthatolható anyagokhoz, például farostlemezek és fa raklapok szállításához a faiparban. A csomagolástechnikában kartonpapír és dobozok mozgatásához használható. Az erős vákuumot biztosító (high-vacuum = HV) variáns folyamatosan erős vákuumot tart fenn, melyet a nem átjárható, illetve sima anyagokhoz, például üveg- vagy fém megmunkálásához tervezték.

AV_vacuumtech_002

Szakmai tapasztalatunk beépült a többfokozatú ejektorainkban alkalmazott innovatív fúvóka-technológiába. A sűrített levegő fogyasztása az alkalmazáshoz legmegfelelőbb ejektor kiválasztásával csökkenthető. Cégünk specialistái folyamatosan rendelkezésre állnak, szívesen segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában.

A pneumatikai alkatrészeken túlmenően az AVENTICS több évtizedes gyakorlattal rendelkezik a vákuumtechnológia területén is. A speciális pneumatikai termékek között sorakoznak a különféle vákuum ejektorok, vákuum korongok, Bernoulli-elven működő érintésmentes megfogó és egyéb vákuumtechnika tartozékok. Cégünk műszaki eszközei között egy vákuumszámítási program is található, mely megkönnyíti a vákuum rendszerek tervezését.


Címkék: