Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Gyártástámogatás

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

 

Farkas László – gyártástámogató mérnök

AV_HR_Farkas_Laszlo_001

 

Farkas László vagyok, 2007-ben pályakezdőként kezdtem az egri üzemnél, mint gyártástámogató mérnök. Mindig is tervezőmérnök szerettem volna lenni, de akkor úgy láttam, hogy erre azonnal, itt a cégnél nem lesz lehetőségem. 2009-ben hagytam magam átcsábítani egy másik autóipari céghez, ahol bár sokat tanultam, számos rossz tapasztalatot is szereztem. Megtapasztaltam milyen egy válságba kerülő, bizonytalan cégnél dolgozni. Szerencsére 2011-ben módomban állt visszatérni az AVENTICS-hez, azóta pedig szerszám- és készüléktervező specialistaként dolgozom.


Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Két kislányom és rengeteg hobbim mellett szeretem a munkámban, hogy a rugalmas munkarendnek, és vezetőm hozzáállásának köszönhetően mindent meg tudok oldani, mindenre marad időm. Ebben a munkakörben minden, amit tervezek egyedi, kvázi prototípus. Nagy a felelősség, de ezt kifejezetten szeretem. Nincs idő próbakörökre, azonnal, elsőre kiválóan működő gépeket és eszközöket kell produkálni. Ebben nagy segítséget jelentenek azok a kollégák, akik az általam tervezett készülékekkel fognak dolgozni és ezek használói lesznek. Tapasztalatuk nélkülözhetetlen a tervezési folyamatban. Attól, hogy maga a tervezés “egyemberes” feladat, szükség van mellette csapatmunkára, hogy valóban jól működő, kiváló készülékek szülessenek.


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Az AVENTICS óriási fejlődésen ment át az elmúlt években és még mindig rengeteg a potenciál. Aki most jön ide dolgozni, az olyan fejlődő céghez jön, ami sok újdonságot tartogat. Itt nem lehet beleszürkülni a hétköznapokba.


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Szakmailag és emberileg is legyen jó karakter, aki jelentkezik hozzánk! Legyen rugalmas, türelmes, nyitott és együttműködő, a jó csapatmunkához ezek elengedhetetlenek.

Gyártástámogató mérnök állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/gyartastamogato-mernok/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: