Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Minőségbiztosítás

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Ebben a sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.

Nemes Gábor – minőségbiztosítási mérnök

AV_HR_Nemes_Gabor_001

Nemes Gábor vagyok, 2014 óta dolgozom az Aventics Hungary Kft. egri üzeménél. Minőségbiztosítási mérnökként az autóipari termékekért felelek.

Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem a munkám, mert folyamatos a fejlődés és a változás: a gyártásunkba kerülő új termékek izgalmassá teszik a hétköznapokat, hiszen különféle elvárásoknak kell megfelelnünk. Arra törekszünk, hogy a külföldi autóipari vevőinktől kezdve, a standard vevőkön át, egészen a speciális megrendelésekig minden elvárást teljesítsünk. Szeretem, hogy rugalmas, minőségtudatos és fiatalos a csapatunk. Úgy dolgozunk, mintha magunknak csinálnánk, így jó minőségű, kiváló termékek kerülhetnek ki a gyárból, amire büszke vagyok és persze jó érzéssel tölt el.

Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Versenyképes a fizetés, cégünk folyamatosan fejlődik. Számomra – három gyermekes apukaként – kimondottan fontos, hogy biztos hátteret tudok adni a családomnak. Támogatjuk és segítjük egymás munkáját a kollégákkal és sokat tanulunk egymástól. A precíz, pontos és gyors munkát mindig elismerik nálunk, így egy tiszta, kulturált és barátságos környezetben sajátíthatod el a gyárunk számára fontos minőségügyi célokat.

Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Legyen rugalmas, nyitott az újdonságokra, legyen csapatjátékos, hogy kiegészíthessük egymást. Szerencsés, ha műszakilag felkészült, valamint érdekli a henger- és szelepgyártás, hogy valóban bele tudja tenni szívét-lelkét a munkájába. Gyere hozzánk dolgozni, itt minden napra jut egy mosoly! :)

Minőségbiztosítási mérnök állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/minosegbiztositasi-mernok/

AV_HR_jelentkezz_hozzank


Címkék: