Menü
Témakörök
Fiser Orsolya
Fiser Orsolya
HR vezető
AVENTICS Hungary

Akikre büszkék vagyunk: Termeléstervezés

HR
0

Az idei év pozitív fejleményei között büszkén említhetjük meg, hogy több területen is bővült tevékenységi körünk, így az Aventics Hungary Kft. egri üzemének csapata új kollégákat keres számos nyitott pozícióra.

HR osztályunk számára mostanában a legtöbb feladatot a toborzás, a HR marketing, a leendő munkatársak kiválasztása és új kollégáink gördülékeny beillesztése jelenti. Jelen munkaerőpiaci helyzetben ez különösen nagy munkát, rugalmasságot és kreativitást igényel.

Legújabb sorozatunkban egri üzemünk nyitott pozícióiról mesélnek az egyes területeken dolgozó kollégáink, így néhány szóban azt mutatják be, hogy milyen is az élet itt nálunk, az AVENTICS-nél.


Fehér Judit – termeléstervező

 

AV_HR_Feher_Judit

Fehér Judit vagyok, 8 éve dolgozom az egri pneumatika gyár csapatában, mint termeléstervező.

Miért szeretsz itt dolgozni az AVENTICS-nél?

Szeretem a munkámat, mert szükség van a sokoldalúságomra és nemzetközi környezetben dolgozhatok. A munkaidőm kiszámítható, ami családanyaként nagyon fontos nekem. Mozgalmasak a hétköznapok, így sosem unatkozom. Szeretem a folyamatos terhelést, mindig történik valami, ezért naprakésznek kell lennem. Szívesen kommunikálok a mindennapokban, így fontos számomra az is, hogy emberek között lehetek.


Miért jöjjön valaki a cégünkhöz dolgozni?

Mert itt egy fiatalos és lendületes csapat fogadja majd leendő kollégánkat, ahol szakmailag és emberileg is sokat kaphat.


Milyen legyen az a munkatárs, akit a csapatba vártok?

Bár határidők kötnek bennünket és megadott eszközökkel dolgozunk, a saját területén mindenki szabad kezet kap  a folyamatok alakításában. Ezért fontos, hogy pályázóként mindenképp nyitott légy, egy aktív csapatjátékos! :) Szeretnénk, ha új kollégánk is globálisan szemlélné saját és mások munkáját, hiszen ennek köszönhetjük eddigi sikereinket.

 

Termeléstervezői állásajánlatunk az alábbi linken megtekinthető:
http://pneumatika.hu/ajanlatok/termelestervezo/

 

AV_HR_jelentkezz_hozzank