Menü
Témakörök
Gödri István
Gödri István
ügyvezető igazgató
AVENTICS Hungary

Különleges 2017 – tennivalók és évfordulók

Trendek és témák
0

Az elmúlt évet a terveknek megfelelő, kiváló eredménnyel zárta az Aventics Hungary Kft., így ez az év is jól indult számunkra, kecsegtetőek a piaci kilátások. Cégünk fejlődésének dinamizmusát fenntartandó számos tennivaló, kihívás áll ellőttünk – 2017 azonban különleges jelentőséggel bír: két nevezetes évfordulót is ünneplünk idén.

A dolgos tavalyi év után 2017 januárja is tennivalókban gazdagon kezdődött egri üzemünkben. Bízom benne, hogy az erős januári kezdéssel megszerzett lendületünk egész évben kitart majd, hiszen számos kihívás előtt állunk a termék átalakítások, a folyamatok fejlesztése és optimalizálása terén.

Év végén létrejött fejlesztési osztályunk hosszú távú terveinknek megfelelően tovább bővül, jelenleg három újabb mérnököt keresünk konstruktőri csapatunkba. Várjuk a jelentkezőket erre az izgalmas, kihívásokkal teli területre: http://pneumatika.hu/ajanlatok/fejlesztomernok/

IMG_pneumobilBüszkék vagyunk arra, hogy idén már tizedik alkalommal rendezhetjük meg a mára nemzetközivé vált és évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő AVENTICS Pneumobil Versenyünket, amelynek megszervezése óriási lehetőség és egyben kihívás is számunkra. Örülünk, hogy az egyetemista fiatalok még mindig komoly megmérettetésként tekintenek a versenyre és lelkesen vetik bele magukat a tervezésbe, járműépítésbe. Már dolgozunk azon, hogy jövőre technikailag is megújuljon a viadal és az ipari fejlődés trendjeit követve új szintre lépjen – a részletekről az év második felében számolunk majd be.

AVENTICS_50_ev_001A véletlen játéka folytán még egy, számunkra igen fontos jubileum esik erre az évre: egri üzemünk idén ünnepli a pneumatika gyártás indulásának 50. évfordulóját. 1967-ben kötötték meg azt a nemzetközi szerződést, amely megalapozta ezt az iparágat Magyarországon, azon belül Egerben. Akkor, az éppen kibontakozó új piaci körülmények között a lehetőséget meglátó emberek, vezetők és dolgozók személyes elkötelezettségének, bátorságának köszönhetően honosodott meg ez az új ágazat hazánkban.

Számos kihívást, fordulópontot, tulajdonosváltást hozott ez az öt évtized, miközben ez az ágazat lényegében folyamatosan fejlődött, mindazoknak az embereknek köszönhetően, akik részt vettek a termelésben és a kereskedésben, akik megtalálták a megfelelő megoldásokat az új helyzetekre és a hátrányos feltételekből is előnyt tudtak kovácsolni. Ha visszatekintek, csak köszönetet tudok mondani mindazoknak, akik időt, energiát nem sajnálva értéket teremtettek, egy értékes iparágat alapítottak meg és működtetnek itt, Egerben. Köszönöm!


Címkék: