Menü
Témakörök
Kriston Adrienn
Kriston Adrienn
pneumobil projekt koordinator
AVENTICS Hungary

Végéhez ért az Egyetemi Pneumatika Roadshow

Pneumobil
0

A múlt héten véget ért Egyetemi Pneumatika Roadshow-nk, melynek során számos magyarországi és erdélyi felsőoktatási intézményt látogattunk meg, ahol műszaki képzés zajlik, Szombathelytől egészen Marosvásárhelyig.

A rendezvénysorozat keretében jártunk Miskolcon, Budapesten a Műszaki- és az Óbudai Egyetemen, Szombathelyen, Nyíregyházán, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Nagyváradon, Kolozsváron, Marosvásárhelyen pedig a Petru Maior, valamint a Sapientia Erdélyi Magyar Egyetemeken.

Utunk során megismertettük a hallgatókkal vállalatunkat, kollégáink pedig szakmai előadásokon mutatták be a pneumatika rejtelmeit.  Ezen kívül tájékoztattuk az egyetemek induló csapatait a jubileumi tizedik verseny aktuális részleteiről is, ahol az érdeklődő diákok VR szemüveggel próbálhattak ki egy AVENTICS pneumobilt.

A szakmai előadások során a pneumatika történetével, alternálással, forgással ismerkedhettek a mérnökhallgatók, de több állomáson élménybeszámolókat is hallhattak a részt vevő egyetemisták az elmúlt évek versenyeiről.

A sorozat sikerét nagyban köszönhetjük a támogató oktatóknak, akik lehetőséget biztosítottak nekünk az egyes helyszíneken, az érdeklődő diákoknak, valamint az Unisport és az AVENTICS lelkes kollégáinak.

További információkat vállalatunkról, a gyakornoki- és álláslehetőségekről a www.aventics.hu oldalon, vagy a palyazat@aventics.com címen kaphattok, a pneumobil kapcsán pedig a www.pneumobil.hu oldal és az info@pneumobil.hu szolgál tájékoztatásul.


Címkék: