Menü
Témakörök
Molnár Sándor
Molnár Sándor
ügyvezető
Metripond Plus Mérlegtechnika Kft.

Pneumatika a mérleggyártásban 

Egyéb
0

Cégünket 1989-ben a Metripond Mérleggyárban szerzett több évtizedes mérlegtechnikai tapasztalatot és szakértelmet felhasználva alapítottuk, melynek köszönhetően mára cégünk a magyarországi mérlegpiac egyik legjelentősebb szállítójává vált. Évi félmilliárd forintot meghaladó árbevételünket a közel kétezer üzleti partnerünk vásárlásai és szervizmunkái adják, mely stabil pénzügyi helyzetet teremtve megbízható partnerré tette a Metripond Plus Kft-t. 

A termelés, a kereskedelem és a szolgáltatás területén használt asztali-, raktári-, technológiai- és szabadtéri mérlegek gyártásával, szerelésével, hitelesítésével és kalibrálásával foglalkozunk. Vállaljuk egyedi mérlegelési feladatok megoldását és meglévő mérlegek korszerűsítését is. A mérleggyártáson és forgalmazáson kívül nagy gondot fordítunk a mérlegtechnikai szolgáltatások (szerviz, kalibrálás) elvégzésére. A cég stabilitását tovább növeli kiegészítő profilunk, melynek keretében zsákszájvarrógépet, nettó- és bruttó zsákolómérlegeket, szállítószalagot, varrócérnát gyártunk és forgalmazunk eredményesen. Elvégezzük a berendezések helyszíni szerelését, szervizmunkáit és alkatrészeket is biztosítunk. Eddigi eredményeink, minősítéseink (ISO-9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk), EU-s felkészültségünk, gazdaságos működésünk hosszútávon és színvonalasan biztosítják azt, hogy partnereinknek, vásárlóinknak továbbra is megbízható ügyfele legyünk.

Az AVENTICS, illetve névelődjének termékeit MetripondPlus_MP-ZBCSCmár több mint egy évtizede használjuk teljes megelégedéssel. Mivel külföldre is szállítunk zsákoló mérlegeket, ezért nagyon fontos számunkra a beépülő termékek megbízhatósága. Sűrűn előfordul, hogy mérlegeinket olyan körülmények között használják, ahol a környezeti hőmérséklet 0 °C alá csökken, valamint a sűrített levegő minősége sem megfelelő. Ilyen körülmények között kevés pneumatikus szelep tud évekig problémamentesen működni. A nem megfelelően előkészített levegőben található víz és szennyeződés a normál tolattyús szelepeket nagyon rövid idő alatt működésképtelenné teszi. Az AVENTICS 740-es típusú, alaplapra szerelhető membránülékes szelepei speciális belső kialakításának köszönhetően ezen körülmények között is évekig megbízhatóan működnek. A szelep további nagy előnye, hogy a szelepbe épített fojtás segítségével a működtetett hengerek mozgási sebességét egyszerűen be lehet állítani, valamint a kézi segédműködtetése segítségével a zsákoló mérlegek összeszerelése utáni tesztelést feszültség nélkül is végre lehet hajtani. MetripondPlus_MP-ZBG_50_12

Nagy öröm számunkra, hogy a két cég között régóta fennálló együttműködés a mai napig olajozottan működik, az AVENTICS magyarországi csapata pedig mindig segítőkészen áll rendelkezésünkre.


Címkék: