Menü
Témakörök
Juhász István
Juhász István
műszaki igazgató
Minczér Ipari Automatika Kft.

Együttműködésünk alapjai: megbízhatóság és gyorsaság

Egyéb
0

A Minczér Ipari Automatika Kft. munkatársai több mint 15 éve foglalkoznak olyan ipari automatizálási megoldásokkal, amelyek professzionális szinten tudják biztosítani a különböző gyártási technológiák alapvető funkcióit és támogatását. Tapasztalatunk szerint számos olyan gyártási feladat és probléma igényel gyors és szakszerű automatizálást, melyeken eddig még nem, vagy csak nehezen találtak fogást a gyakorlatban.

Megoldásaink a legmodernebb technológiákat alkalmazva a legjobb gyártók termékeit felhasználva, és magasan képzett munkatársi csapattal állnak rendelkezésre. Cégünk fő tevékenységi köre a karbantartástól kezdve, a standard termékek forgalmazásán, az egyedi alkatrészek gyártásán keresztül az egyedi célgép építésig terjed.

2012-től cégünk tevékenysége és weboldalunk kiegészült az automatizáláshoz kapcsolódó termékek kereskedelmével is. Ennek keretében alakítottuk ki webshopunkat, amelyben nemcsak könnyen kereshet a termékek között, hanem a lehető legtöbb információt tudhatja meg a keresett termékről vagy technológiáról. A forgalmazott márkák között természetesen az AVENTICS munkahengerei, szelepei és levegő-előkészítői is megtalálhatóak a hozzájuk tartozó teljes tervdokumentációval együtt. Az AVENTICS és jogelődjével több mint egy évtizede zökkenőmentes az együttműködés, ennek köszönhetően mindig gyors és pontos kiszolgálásban részesülünk.

Projektjeink többségében az ISO 15552 szabvány szerint készült PRA – és az ISO 6432 szerint készült MNI munkahengereket használjuk magas minőségük és versenyképes áruk miatt. A szelepek kiválasztásakor robosztus kialakítása, nagy légáteresztése és hosszú élettartama miatt legtöbbször a TC08 szeleprendszereket alkalmazzuk.

Karbantartási munkák végzése esetén nagyon fontos a rövid szállítási határidő, mivel a termelő berendezés állási idejét minimalizálni kell. A sorozatos átszervezések és fejlesztések hatására a gyors szállítás mára az AVENTICS egyik erősségévé vált. Termékeik túlnyomó többségét raktárról, közúton történő fuvarral, 2-3 nap alatt le tudják szállítani. Ritkán, de néha mégis előfordul, hogy ennél is rövidebb szállítási idő áll rendelkezésre, ekkor légi fuvarral, másnapi szállítással kapjuk meg a szükséges termékeket tőlük.

Szerző:

Juhász István

Műszaki igazgató

Minczér Ipari Automatika Kft.


Címkék: