Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Hol vagytok, Régi Játszótársak?

Pneumobil
0

Pár nap múlva újra puffognak a pneumobilok Egerben, a IX. AVENTICS Nemzetközi Pneumobil Versenyen. Ennek okán tettem fel a címben szereplő kérdést magamnak…

Pneumobil verseny 023Némi számolgatás után örömmel szembesültem azzal, hogy az elmúlt években több száz hazai és külföldi mérnökhallgató vett részt a hagyományos éves pneumobil küzdelmekben. A verseny kezdeti alapötlete, hogy lelkes mérnökhallgatók építsenek sűrített levegővel működő járműveket, már akkor jelentős áttörést jelentett a diákok szakmai ismeretszerzésének folyamatában, ami azóta is csak évről évre hatványozódik. Egy versenyző csapat tagjaként, a fiatal mérnökök komoly, összetett projektekben vállalhatnak részt, egy olyan nagybetűs PROJEKTBEN, mely gyártásból, tervezésből, finanszírozásból, PR- és marketing területekből, valamint rengeteg csapatmunkából áll össze egy nagy, kerek egésszé.

Az első verseny (2008) óta bizonyára valamennyi régi résztvevő serényen dolgozik már szerte a nagyvilágban és kamatoztatja egykor megszerzett tudását. Meglehet ugyan, hogy különböző területeken és vállalati környezetben, mégis nagy valószínűséggel sokszor találkoznak pneumatikus megoldásokat igénylő feladatokkal is. Vajon ilyenkor eszükbe jut-e az Egerben töltött napok izgalma és öröme? Bízom benne, hogy az élmény ma is él és hat.

Keressetek, hogy megkereshessünk Benneteket!

IMG_0204Ahogy akkor, úgy most is szurkolunk egytől-egyig Nektek, hogy legyetek sikeresek, kreatívak és ugyanolyan “játékosak”, mint régen! Örömmel hallgatjuk egy-egy találkozó vagy verseny alkalmával színes emlékeiteket, és mindig nagy büszkeséggel rázunk kezet minden egyes szakmai siker esetén is az ismerős arcokkal. Bizonyára számos olyan történetetek van még, amiről nem is tudunk. Amire ugyanúgy közösen lehetnénk büszkék, esetleg még közösen is tanulhatnánk belőlük. Korábban mi adtunk Nektek feladatot, most cseréljünk szerepet és tiszteljetek meg minket bizalmatokkal!

Kérünk Titeket, hogy osszátok meg felkérésünket, hogy újra felelevenedjen a közös ÉLMÉNY, saját történeteiteket pedig kíváncsian várjuk az ertekesites@aventics.com címünkön.


Címkék: