Menü
Témakörök
Gliba Attila
Gliba Attila
értékesítő mérnök
AVENTICS Hungary

Egri üzemlátogatáson az Apollo Tyres technikusai

Iparágak
0

Egész napos elméleti- és gyakorlati bemutató keretében tartottunk gyárlátogatást a nemzetközi gumiabroncs gyártó Apollo Tyres magyarországi csapata számára.

A 45 üzemeltetési- és karbantartási technikus részvételével megtartott eseményen gyárunk munkaállomásait, a gyártott pneumatikai termékeket, valamint a speciális folyamatokat mutattuk be a várhatóan jövő évben induló gyöngyöshalászi gumiabroncs gyár ″első″ dolgozói számára.

apollo_img_02

A március 4-i üzemlátogatás egy közel egyéves képzési, oktatási folyamat részeként, az AVENTICS pneumatikai megoldásainak gyakorlati felhasználását hivatott bemutatni a gyártástechnológiában. Az üzemlátogatáson megvalósult gyakorlati példákon keresztül ismertettük az Apollo Tyres Hungary munkatársaival cégünk komplex tevékenységét. Az egynapos eseményen a széles körű szakmai bemutatók mellett a technológiai megoldásainkhoz kapcsolódó háttértámogatásokat is bemutattuk a további felhasználáshoz. A fiatal technikusok egyöntetűen hasznosnak ítélték meg a szakmai napot, így az előremutató elképzelések alapján bizakodóak vagyunk a jövőbeni közös munkát tekintve.

apollo_img_01

Az Apollo Tyres gumiabroncsok gyártásával és értékesítésével foglalkozó nemzetközi vállalat, világszerte közel 16 000 munkavállalót foglalkoztat. Termékeit az Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt forgalmazza több mint száz országban.

Első európai zöldmezős gyárukat Magyarországon építik 475 millió eurós beruházás keretében. A Heves megyei Gyöngyöshalász közelében épülő üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra. Az Apollo legmodernebb európai gyára 2017 elején kezdi meg a termelést, amivel több száz új munkahelyet teremt a régióban.


Címkék: