Menü
Témakörök
Gödri István
Gödri István
ügyvezető igazgató
AVENTICS Hungary

A Bosch csoport kiemelt beszállítói lettünk

Egyéb
0

Első alkalommal vehettük át a Bosch Csoport kiemelt beszállítóinak járó díját a tavalyi év végén megrendezett MOTEK nemzetközi szereléstechnikai szakkiállításon.

A globálisan több ezer beszállítóval együttműködő Bosch minden évben kiválasztja partnerei közül a legjobbakat, akiket Kiemelt Beszállítói státusszal díjat.

A minősítést a nemzetközi beszállítók között pneumatika kategóriában értük el, így kerültünk be ebbe a szűk körbe. A rendhagyóan Stuttgartban tartott MOTEK szereléstechnikai szakkiállításon több mint ezer kiállító és közel 40.000 látogató vett részt a tavalyi évben. Az itt megrendezett díjátadó ünnepségen ismertették beszállítói értékelésünk fő szempontjait is, amit szállítási pontosság, kreatív technikai megoldások, nemzetközi előírásoknak megfelelő működés, valamint globális piaci jelenlét alapján összesítettek. Büszkén mondhatjuk, hogy ezek cégünk nemzetközi erősségeit képezik! A rangos díjat az AVENTICS képviseletében Christoph Becker, németországi értékesítési igazgató, és Dieter Michalkowski, globális kiemelt ügyfelekért felelős vezető vették át.

Dinamikusan fejlődő pneumatikai vállalatként, nagy megtiszteltetés számunkra ez a nemzetközi elismerés. A folyamatos innováció mellett, partneri együttműködéseink mélyítése és piaci szerepvállalásunk megerősítése is olyan feladat, mellyel az AVENTICS iránti bizalmat a hazai szegmensben is tovább építhetjük!