Menü
Témakörök
Hegymegi István
Hegymegi István
kereskedelmi vezető
AVENTICS Hungary

Nálunk járt a Brammer

Egyéb
0

A Brammer Európa vezető forgalmazója az ipari karbantartásokhoz, javításokhoz és felújításokhoz szükséges termékek és szolgáltatások területén, beleértve a csapágyakat, a mechanikus erőátviteli rendszereket, pneumatikát, hidraulikát, a szerszámokat és munkavédelmi termékek teljes választékát. A világ vezető márkáinak szállítójaként, több mint 3 millió különböző termékcsaládot kínál, és több millió terméket tart raktáron folyamatosan.

A Magyarországon 2003 óta működő cég, négy telephelyén (Törökbálint, Cegléd, Győr, Kecskemét) keresztül, gyors és könnyű készlet-hozzáféréssel működik az ország egész területén.

Szolgáltatásaik között az egyedi igény szerinti gyártást, javítást, továbbá olyan üzleti megoldásokat is kínál a disztribútor, melyek hozzájárulnak a termelési hatékonyság javításához, a működő tőke, illetve a teljes beszerzési költség csökkentéséhez. A Brammer ezt széleskörű vásárlói erejének és független műszaki támogatásának és számos hozzáadott értéket jelentő szolgáltatásainak kombinációján keresztül éri el, melyek mind a karbantartási tevékenységek optimalizálását célozzák.

Kereskedelmi találkozó keretében láttuk vendégül a Brammer magyarországi csapatát februárban. Európa vezető MRO (maintenance repair and operation) termékeket forgalmazó vállalatának hazai menedzsmentje és dolgozói vettek részt hagyományteremtő jelleggel megtartott rendezvényünkön. A két cég hosszú távú kapcsolatának erősítése mellett, az AVENTICS gyárának és minőségbiztosítási rendszerének testreszabott bemutatója, és szolgáltatásaink ismertetése is az egész napos program része volt.

A két cég közel egy évvel ezelőtti nemzetközi megállapodásának köszönhetően, az AVENTICS preferált beszállítói partnerévé vált az európai disztribútornak. A vállalatok általános működéséhez, fenntartásához szükséges termékek beszerzőjeként, a Brammer fontosnak tartja, hogy átlássa kiemelt partnereinek tevékenységét.  Az együttműködésünket erősítő találkozó keretében soros kereskedelmi értekezletüket is székhelyünkön tartották. Ezzel az elkezdett, közös út folytatása az idei évben további konkrét lépésekkel valósulhat meg. Vállalataink hosszú távú együttműködése a megfelelő szinteken mélyülhetett a februári eseménnyel, melyen egyúttal prezentáltuk gyárunk működését, bemutattuk az AVENTICS hazai stratégiáját, illetve személyre szabott, exkluzív üzemlátogatást is tettünk a Brammer hazai csapatával.